Sobotní surfování, 28. listopadu 2020

0 Comments

míří do víkendu!
Je to jen já, nebo dnes se cítíte jako třetí sobota v řadě? ? Muž, určitě je skvělé mít dlouhou dobu. Mám rád týden díkůvzdání!

Chystám se brzy vydat na výlet v těsné vysoké škole Marin Indian Valley School, stejně jako hrát “fotbal” s Li’l fazole na jejich oboru. I uvádím “fotbal” v airquotes, protože jsem opravdu nepochopil nic o skutečném fotbale vůbec, protože jsem vyrůstal nejvíce asijský, stejně jako náš ekvivalent hraní fotbalu hrál klavír (vážně, všichni jsem pochopil to udělal), nicméně Coycoy opravdu se zdá, že má radost v kope koule kolem, takže to je to, co děláme. Je to zábava.

REKLAMA

Oh, vztahující se k bezlepkové cheddar česneku sušenky / mini scones receptů jsem poukázal na Den díkůvzdání, budu bičovat ještě jednu dávku tento víkend (otočit paže, proč ne ya?!) Stejně jako vzít Některé fotky, stejně jako poznámky podél cesty. Pak to tento týden zveřejním. To znamená, že pokud neprojevím z másla, stejně jako sýr-indukovanou extázi, hahaha!

Na tento týden čtení …

Vaše Mariah Carey Fun Pravda na den: Mimi nikdy nepoužívá červenou rtěnku během Vánoc! ? Její make-up umělec Kristopher přezka využívá tohoto stínu.

Věřím, že veškerý nás vyžaduje malovat naše nehty námořnictvo modré!

PANE BOŽE! Chápali jste, že tiskové nehty byly věci?!

“Ukradl svou kočku. Nechce to vrátit. ” <--------- Um, hrubý! Mluvit o kočkách, samozřejmě kočičky využívají meows jako nástroj pro manipulaci s jejich lidé. Jako bonafide bláznivé kočičí dáma, mohu uvést to je 100% pravdivé. Dermatolog, stejně jako kosmetický chemik debunkt 19 mýty péče o pleť. Narazili jsme to na opakování díkůvzdání! Začněme tato oslava. Stejně takhle. ANO REKLAMA Doufám, že zbytek víkendu zahrnuje zábavu a ideálně, lahodný zbytky! Vaše přátelské společenství odvolání závislý, Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *