Sobotní surfování, 27. ledna 2018

0 Comments

Ano, to je tekutá rtěnka nahoru (Mac Vintage matný v retrochromu), stejně jako ano, jsem hluboce uvažován využít jako oční stíny.

Jsem zvědavý – přesně jak se cítíte o využití produktů neúmyslným způsobem? Všechno vidím čas na Instagramu v poslední době s make-upem, zejména mezi MAC umělci. Budou berou věci jako rtěnky, stejně jako červenat, stejně jako je využívají na víčkách. Dokonce jsem viděl několik umělců využívají lip lini … Gosh Co bylo jméno toho? Je to tmavě fialová … Věřím, že to nazývá Nightmoth. Viděl jsem to, že to bylo využity jako oční linky, stejně jako nejen podél řasy, avšak na vodní linii.

REKLAMA

Jo … ten typ šílenců mě ven, ale já jsem využil smetany, stejně jako prášek červenat se na víčkách, takže nejsem jeden mluvit. Stejně tak využil rtěnku jako základní bázi oční stíny, stejně jako to šlo v pořádku.

Nikdy jsem se nikdy pokusil využít tekuté rtěnky jako krémové oční stíny, ačkoli, ale chci, abych teď od té doby hnědého kouřového podíval jeden z mých preferovaných umělců, Ana Siguenza. To je tekutá rtěnka na očích.

Super hezká!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Mimochodem Ana je v pohodě. Měli byste s ní naprosto dodržovat, pokud ještě nejste. Mohou udělat krásný přírodní vzhled i vysoko módní make-up.

Každopádně jsem se probudil věřil o tom dnes ráno … to, stejně jako chléb. ????

Jo! Dnes je den pečení na pečení! – S výjimkou jednoho malého závěsu zatím, těsto, které jsem v mikrovlnné troučné v noci zdálo, že se deflovaly přes noc, takže musím zjistit, že to … ale ideálně buď metoda jím všechny sacharidy v době večeře.

Než se nedám zástěru, stejně jako pustit se na dobrodružství pečení, tady jsou některé články, které tento týden chytil mou elegantní …

FYI, Guy také dostat Makeovers na Sephora. Tento vole šel do jednoho, stejně jako zdokumentoval jeho zkušenosti, stejně jako to, co telefonuje, volá “hladký, stejně jako soudný” proces. Věřím, že jeho konečný výsledek vypadal taky skvěle. extrémně přírodní! Jsem ohromen obočím, stejně jako se mi líbí, že umělec využíval, zahrnuje na něj stále HD. Je to jedna z mých preferovaných neohorošníků. Věřím, že je to jedna z nejhorších skrytých korektorů, stejně jako bych to navrhl, aby jakýkoliv typ chlapa dobrého přítele, kteří chtějí skrýt situaci tmavého kruhu.

Fascinující čtení: před Fentury: Více než 100 let černých značek make-upu. Make-up krajina pro ženy barvy byla extrémně odlišná před 30 lety.

Pokud vidíte tento mluvený v Austinu, Texas, můžete nechat vlastní make-up značku na jejich polibkové zdi. Majitelé udržují dodávku čerstvých trubek rtěnky po ruce zejména pro tento účel.
A také získáte toast šampaňského. ?

Tato odvážná kráva? Unikl své farmě, aby se připojil k balení divokého bizonu!

Lidé skutečně jako jejich nutella (měl bych vědět). Zdá se, že se jim líbí dostatečná k tomu, aby si vzali u náušnice, stejně jako hodit v supermarketu! Ve Francii vedla diskontní sazba na nádherném rozšíření k přímým nepokojům v regionálních obchodech s potravinami. “Jsou jako zvířata. Dáma jí vytáhla vlasy, starší žena si vzala krabici na hlavu, ještě jedna měla krvavou ruku, “řekl jeden klient francouzským médiím (!).

100 let krásy na Havaji (strana Poznámka: Tato dáma je tak krásná!)

Podle reproduktoru v tomto videu, výzkumník Brléé Brown, “odvaha je nakažlivá. Pokaždé, když zvolíme odvahu, děláme všichni kolem nás o něco lépe, stejně jako na světě trochu statečnější. ”

Doufám, že se dnes cítíte skvěle (je to caturday, koneckonců), kdybyste se však cítíte nervózní nebo znepokojení nějakého typu důvodu, dívky, byl jsem tam. Byl jsem tam tento týden! Prosím, udělejte si dlouho, abyste si připomněli, že se vám líbí, stejně jako jste zvláštní.

REKLAMA

Chápu, že je to sýrová, ale je to důležité. Je to důležitější než kartáčování zubů nebo vyplnění obočí.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *