Rychlý výlet do Chanel: Stylo Yeux Voda odolná oční linky, Le Volume de Chanel Mascara, stejně jako Summertime 2015

0 Comments

na stránce One, odstavec One, z nové (zcela fiktivní) drůbežího polévku pro duši make-up milence duše, to říká: “Zastavte se svým preferovaným čítačem Chanel.”

OK, otočte si ruku. Já budu.

REKLAMA

Minulý víkend jsem se zastavil u pultu v Macyho v Corte Madera, stejně jako já jsem vlastně (dobře, obrazně) jen tam jako dvě sekundy, avšak v těch dvou vteřinách jsem cítil, že můj duch stále světlejší jako elegantní, hladký zadní balení naplnil mě moc …

Právě jsem šel dostat pár základů – Le Volume de Chanel Mascara v 10 noir ($ 32), stejně jako Stylo Yeux voda odolná dlouhotrvající dlouhotrvající oční linky v noir Intense ($ 32) – I když jsem byl velmi lákán hrát s letní sbírkou, který je nabízen na čítačích i na internetu.

Nebyl jsem však, protože El Hub, který byl s největší pravděpodobností v obchodě Apple, volal mě do telefonu každých 15 vteřin, aby mi připomněla, že jsme neměli čas strávit v nákupním centru (on Rozumí mi také dobře), takže sbírka léta by musela čekat …

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Ale stále jsem si vzal rychlou fotku, stejně jako tiše zašeptal všem prettiesovi, “budu zpátky.” stejně jako terminátor.

Takže, řasenka, stejně jako oční linky, kterou jsem zmínil, jsem už léta využila Le Volume de Chanel. Věřím, že je vynikající pro pozoruhodnou délku, separaci i objemu. Když chci řasy viditelné z míle daleko, dostanu pro Le Volume de Chanel. Úplně drží vlastní s YSL syntetickými cily.

Le Volume de Chanel Mascara v noir
Dostal jsem to černě, jinak pochopil jako 10 noir, nicméně je to také nabízeno v jiných barvách, kromě verze odolné vůči vodě.

Kromě řasenky se podobně popadl Stylo Yeux voda odolný v noir Intense, který jsem chtěl vyzkoušet, protože jsem o tom slyšel na Stephanie Lange’s Youtube Channel.

REKLAMA

Viděli jste nějaký typ jejích videí? Je skvělá. Je to make-up umělce / vlogger z Austrálie, stejně jako ona má spoustu tutoriálů pro lidi s očima s kapucí (moje jsou poněkud s kapucí), mezi četnými dalšími tutoriály. Zjistil jsem z ní hodně, stejně jako ona se také zdá být opravdu dobrá dívka.

Chanel Stylo Yeux voda odolná dlouhotrvající oční linky v noir intenzivní
Stephanie využívá noir intenzivní prakticky ve všech jejích videích, stejně jako proto, že jsem používal Chanel’s Stylo Yeux v Ardoise docela mnohem nepřetržitě v posledním měsíci (je to naprosto krásná hluboká gunmetální šedá, stejně jako vynikající alternativa k černému, když vy Chceš nějaký význam na svých řasových liniích), přál jsem si zkusit noir intenzivní.

V současné době je v tomto týdnu přiděleno s těhotným řádkem … Doufám, že moje hůlka ardoise nedostane žárlivý.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *