Urban Decay Microsoft vyhovuje matné rtěnkové kombinace pro dovolenou 2017

0 Comments

To je celá lotta svěráky …
Je to jen já, nebo je něco obvykle trochu pryč o rtěnkách, které jsou k dispozici v paletách Le Rtěnka? Stejně jako cítí stejně jako práce jinak než kdyby přišli do trubky? Já Dunno … možná něco modifikace, když je nalijí do pánve místo kulky.

Chápu, že velké množství make-up umělců uvádějí, že použití rtěnky s čistým činím rtěnkou vydrží déle, stejně jako vypadat lépe, stejně jako v pořádku, vidím trochu toho, že se to děje, nicméně to není dostačující, abych chtěl bičovat z rtu čistý pokaždé, když jsem položil na rtěnku.

REKLAMA

S výjimkou tohoto! Udělám to pro Metropolitan Decayův nový vicejní kov splňuje paletu matné rtěnky.

Přiblížit se, můj hezký …
Je to 35 dolarů, opravdu skvělé, stejně jako nabízené nyní s kolekcí rekreační sbírky 2017.

Banger, Amulet, CSB, Tame

Existuje 12 odstínů UD vice v něm, šest z nich nový, stejně jako šest z nich re-propaguje z dlouhodobé linie, stejně jako neřesti, BTW, jsou v podstatě ISH. Jsou bláznivé krémové, super hladké, stejně jako jsou k dispozici v fiesti různých povrchových úprav.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Banger, Amulet, CSB, Tame
A hej, teď! – ty v této kombinaci fungují jen kromě těch v trubkách.

Šest ve spodním řádku nemá žádný typ třpytky nebo jiskru. Jsou to všichni krém nebo matný povrch. Stejně jako šest v horní řadě jsou jejich koordinaci, jiskřičtí bratranci, tj. Kovové / třpytivé verze odstínů ve spodním řádku.

OK, stále nemůžu věřit přesně, jak hladké tyto rtěnky podívají na rty. Všichni jsou Super Pigmented, stejně jako žádný z nich vypadá nepravidelně.

Big Bang vypadá trochu Dicey někdy … Nevěřím, že je to tak hladký jako obrovský třesk, který je k dispozici v tubě, ale je to jediný. Zbytek z nich vypadají krásně i práci dobře. Cítí se báječně krémové, neuspokojují se do mých linek rtů, stejně tak, že se nerozdělí mé rty.

Šílený, jiskra, mělká, 217
Také čisté, které je zahrnuje, je úžasné! – Což je divný, protože obvykle věřím, že bitové kartáče, které zahrnují palety na rty, jsou stejně málo, stejně jako nepříjemné, stejně jako nikdy necítíte správně. To je teleskopický, takže se to rozšiřuje, takže je tu nějaká délka, stejně jako v ruce se cítí pohodlně. Čistá hlava je rovněž velká šířka, stejně jako je to pěkná, stejně jako pevná, takže to platí dokonale.

Rtěnka je moje vice …
Hezká v purpurové
Nové odstíny jsou Banger, Quick Talk, Spark, CSB, Tame stejně jako mělká. as well as the re-promotes are Amulet, huge Bang, Backtalk, double Team, 714 as well as Mad.

REKLAMA

This is by far the snazziest lip combination I’ve utilized in a loooong time. as well as I’m not a lip combination person. Vůbec. however now I kinda am with this palette.

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *