Jsem ořechy o kousku krásy kešu multistick

0 Comments

aktuální oblíbená základna oční stíny: kousnout krása kešu!
Dívka, tohle je nejlepší barva … I když nevím, co to má dělat s kešu.

Dala mi omluvu, abychom jíst některé krátce poté, co jsem si vzal tento obrázek …

REKLAMA

Můžete si pamatovat $ 24 kousek krásy multisticks od dřívějšího pádu, když vyšli do banda barev. Můžete je použít na víčkách, tvářích a / nebo vašich rtech a tento konkrétní stín, kešu, je teplý růžový mauve.

Líbí se mi to používat jako bázi očních očních hadice pro chladnější tónované fialové a šedé oční stadóny – zejména třpytivé fialové a šedé – ale myslím, že to také vypadá opravdu pěkně na vlastní pěst.

Někdy na minimální make-up dny, budu jen držet na víli přímo s hůlkou a druhem remízy na víčkách, což je podivné a zábavné zároveň. Pak budu používat buď prst nebo zúžený kartáč, aby se okraje vytrhl.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Poté se budu obléknout své řasy a utluvíte svou horní řadu s černou vložkou, a to je to. Snadné a vypadá přirozeně.

Pokud chcete udělat více než to, můžete si vzít cokoliv SHIMMERY PurPlish Grey Shadow je houpání vašeho světa v tuto chvíli, a ten, který miluji právě teď je Mac Extra dimenze oční stíny v hloubi hluboko (to je to, co mám na sobě kešu Ve druhém pic – ten, kde mám na sobě trochu make-upu), a jen pop přímo nahoře. pak je smíchejte.

Swatch kešu … S aktuální kešu
Nosit kešu na víčkách, směs Nars Lovejoy a Amour se červenali na tvářích; a NARS Playpen Velvet Lip Glide na rtech

Čas opotřebení je dost dobře dobře. Když jsem dal kešu na víčko bez základního nátěru, moje oční stíny stále vypadá docela čerstvé, když to vezmu v noci (jak hůl a cokoliv stíny, které jsem položil nahoře).

Přidal jsem pár bitů na pohled na pic výše, abych přidal nějaké drama-for-yo-mama! Kešu jako základna na mých víkách znovu, ale s Mac Fathoms hluboké oční stíny nahoře. Stejné červenat (NARS Amour a LoveJoy). Ret je NARS nevýslovný sametový klouzat.
Vzhledem k tomu, že můžete také použít tyto tyčinky na rtech a tvářích, dávají vám možnosti, ale většinou používám tento jako základní bázi oční stíny. Ale máte možnost.

Pamatujte si občerstvení na Sears?

Kešu mi připomínají, že budete searys, když jsem byl kluk, protože zpátky v den, Sears, které měly stárnutí uprostřed skladu, kde byste mohli skutečně dostat občerstvení!

Vzpomíná si někdo jiný, nebo jsem #datingMyself?

Mohl byste dostat popcorn, ledy a ořechy. Můj otec by mi vždycky dostal pytel teplých kešu a červenou cherry Icee.

REKLAMA

Mňam.

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *