MAC pracují na chromaragrafických tužcích v hlavní žluté, autentické oranžové, procesní purpurové, bohaté fialové, námořní ultra, stejně jako krajina ekologicky šetrné

0 Comments

nové mac chromarační tužky z MAC pracují IT z vlevo: Hlavní Žlutá, autentická oranžová, zpracování purpurové, bohaté fialové, námořní ultra i krajina ekologicky šetrné ($ 17)
Co sakra děláte s těmito věcmi? Jsou očních vítězů? Jsou očních očních, kteří mají rovněž dvojité jako lipové vložky? Můžu je nosit na vodní lince? Proč jsi tak složitý, syn?!

Chromarační tužky ve výši 17 USD z nadcházejícího MAC Work IT Out Collection zahrnují vložku, která vám obecně říká, jak * není * nošení.

REKLAMA

Um … ok!

Mac navrhuje, aby nevyužívali řadu šesti odstínů od práce v oblasti rty, podél vodovodního vedení a v některých případech se zcela vyhnout očním prostoru.

Hmm …

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Hádám, že lidé budou dělat to, co budou, stejně tak i využívají je přesto chtějí, stejně jako bych nebyl šokován, pokud někteří intrepid make-up umělci k dispozici dělat některé off-label Service s nimi.

Ještě pořád…

Vzorník tužek MAC chromagraphových tužek z vrcholu v hlavním žlutém, autentickém oranžovém, procesu purpurové, bohaté fialové, námořní ultra, stejně jako krajina zelená
I když se mi líbí Nude Studio Chrómagraphic tužky, zabrání mi pulzující z práce, protože, ano, na jedné straně jsou to vibrující, nicméně, stejně jako oni stejně jako sbírat kolem mé kůže i přenosu Do mého záhybu, stejně jako když se dotknou mé vodní linky, moje citlivá oči vody.

Na sobě mořské ultra na mé horní i nižší řas
Pokud jste stále zaujatí, všechny šest chromagraphových tužek se zobrazí se zbytkem Mac, pracovat na kolekci v čítačích, obchodech, stejně jako na internetu 2. března.

Nalezení motivace …

Vy, chtěl jsem, že v noci se vydám na to, abych se dostal do tří týdnů, stejně jako se mi to líbí! Stále mi chybí kamaráderie, kterou jsem měl s lidmi v denní třídy, avšak nighttimers jsou hardcore freakin.

Líbí se mi někdo blízko mě, kdo to opravdu tlačí, stejně jako se snažím držet krok s nimi. Je to tolik legrace jít do třídy, kde vás lidé tlačí, neuvádějí, že to nikdy nedošlo v denní třídě, ale je to zábava snaží tlačit sám sebe stejně jako dělat věci, nejsem si jistý, že můžu udělat.

A když jdu spát v noci, jsem tak opotřebovaný, že jsem se konal, když jsem podzim do postele. Zzz …

REKLAMA

Chápu, že mluvím o hiitu po celou dobu, ale je to úžasné! Je to pro mě nesmírně těžké, ale je to také velké zábavy. Pokud si někdy dostanete možnost vyzkoušet, vyberte si to! Existuje spousta hiit cvičení na youtube, že se můžete pokusit zjistit, jestli se vám to líbí.

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *