Mléko make-up lip + tvář v perk, stejně jako (mis) dobrodružství v no-makeup makeup

0 Comments

dohodu s tím, když dostanu ruce na ledový eko-přátelský čaj latte …
Existují dny, kdy vstanu, jak jsem se objevil, jako jsem právě vylezl z mé krypty po 24 mumified let …

Včera byl jeden z těch dnů, takže jsem si vzal mléko make-up lip + tvář v perk venku hrát, stejně jako trochu předtím, než běh mého starbucks “.

REKLAMA

Pro testování.

Vyrazil jsem ho na holých tvářích, míchal okraje, stejně tak, jak jsem zamířil ze dveří, nadšený z vyhlídky na kofein v mé blízké budoucnosti.

Mléčné make-up Lip + tvář v perk ($ 24)

Perk je lesklý korálový krém navržený tak, aby byl víceúčelový maven. Je to oba naprosto červenat, stejně jako odstín na rty.

Bohužel … Vypadá to na rtech patchy. Také, když jsem dostal dům poté, co moje Starbucks běží s My Grande Iced Matcha Eco-Friendly Tea Latte (s kokosovým mlékem), to bylo také pryč, dítě, pryč z tváří.

Takže, předpokládám, že byste mohli uvést, že se objevilo jako doslovná verze makeupu no-makeup? Protože jsem nevypadal, že jsem na tvářích používal žádný typ červenat.

Myslím, že to obvykle nevadí jemné. Vlastně jsem on-line pro jemné make-up. Je to naprosto moje věc, nicméně perk přímo nahoru eff.

REKLAMA

Bohužel, Perk to opravdu dělá pro mě. Věřím, že existují jiná, delší-trvající krém se červenat, jako kjaer weis slunce dotýkal (což je šílenecké make-up zlato).

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *