Aktuální pozitivita playlist

0 Comments

Jeden z poznámek, které jsem skládal pro sebe. Vložka je metropolitní rozklad klouzat v propasti, což je neprůstřelné!
Mohu hluk jako poškozený záznam … zvláště když říkám, “mohu hluk jako poškozený záznam,” což je fráze, kterou chápu, že jsem po celou dobu využíval, ale věřím, že je to důležité, aby byl otevřen o péči o duševní zdraví . Chápu, že svátky může být stresující čas, takže právě tady je několik věcí na mém “pozitivním playlistu” v současné době, v situaci, kterou tento týden potřebujete trochu pomoci.

Čas na nějakou elektrickou energii na opakování …

REKLAMA

Diskutoval jsem o několika z toho dříve, ale když jsem se dostal na terapii pár let zpět (jen potřeboval někoho, kdo by mluvil o práci, životě, samostatnosti, mateřství, osamělosti, stárnutí), jedné z věcí, které můj terapeut Stejně jako jsem mluvil, bylo svědomitě snažil vidět příslovečnou sklo jako polovinu plné, spíše než napůl prázdné, stejně jako přesně tak, jak to může mít spoustu práce často vidět svět v pozitivním světle.

Stále o tom stále věřím, protože v závislosti i v závislosti na tom, jak jsem cítil, je to buď opravdu jednoduché, abych se cítil pozitivní, stejně jako vděčný za věci, které mám v životě (i když je to daleko ) Nebo je opravdu těžké, pojďme upřímní. Některé dny se cítím, že je to všechno, co je show, stejně jako já to nemohu řídit.

Jedním z nejpraktičtějších metod, na které jsem pro mě narazil, byl aktivně uznán, že když mám pocit, že “život je SH * t show” pocit, že se pocit, svobodně jsem to uznal sám sobě.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Rozumíte přesně, jak můžete pachovat déšť, než se stane? Je to trochu takové. Když začínám cítit, že se na mě cítím, že se cítíte, uznávám to, uznávám to (“Ach, právě tady jdeme!), Stejně jako obrátit se k mé pozitivitě Toolbox.

Jistě, že jsem ukázal všechny tyto věci předtím, ale právě tady jsou znovu:

Dělám to bod udělat trochu další kardio, ať už je to jogging, chůze nebo dělat cvičení DVD nebo YouTube video, protože ty endorfiny skutečně mi pomáhají hodně.

Snažím se dostat nějaký další odpočinek tím, že půjdu do postele brzy.

Nechám se povzbudit, pozitivní poznámky kdekoli – post-It, na zrcadle, na zápěstí. SIDE POZNÁMKA: Poznámky jsou normálně napsány s metropolitní rozpadu 24/7 klouzat na oční tužku, lol!

Poslouchám melodie, které mě činí chtít krok za krokem, stejně jako tanec kolem (viz níže).

Ukončuji Ted Talk o pozitivním myšlení.

Něco tady normálně se cítím lépe. Naprosto necítí mě horší.

Zde je to, co je na mé pozitivitě playlistu ideální …

REKLAMA

Doufám, že vám to může pomoci nějakým způsobem, i když je to jen dostat vaše srdce čerpání, stejně jako vaše tělo pohybující se.

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *