Bída make-up tužku ořezávače …

0 Comments

říkají “Ahoj” torpédoborce každého jediného slušného make-upu, jakým jsem kdy vlastnil, a poltergeist, který pronásleduje vnitřní kapsu mé současné maminky kabelky, která jednou na Čas, sídlí šest nedotčené rtěnky a inhalátor astmatu.

* vlny hi *?

REKLAMA

Vzhledem k tomu, že tento make-up pencil ořezávátko vybuchl, všechno – a myslím všechno – všechny rtěnky, inhalátor a obložení té vnitřní kapsy – je nyní rozmazán s kousky černé oční linky, třpytky a nahý pastelka na rty a všechno ostatní, co jsem kdy naostřil v tomto ořezávači od úsvitu času.

Tento konkrétní make-up tužka ořezávátko se stane, že bude od make-upu navždy, ale ya vědět … nezdá se, že záleží na tom, jaká značka jsou, protože pokud nosím kolem make-up ořezávátko, si jistý! – Bude explodovat v peněžence.

Možná si myslíte, že po všech letech tužkou látky existují, nějaký intrepid make-up-milující vynálezce, by objevil způsob, jak zlepšit zdánlivě jednoduchou technologii, nebo alespoň přišel na způsob, jak udržet ostření od otevření neočekávaně ve vašem make-upu Taška.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Proč, make-up bohy, proč!? Proč někdo postavil lepší pasti?

Oh, určitě, snažil jsem se obdělávat – obtékat je s gumičkami, umístěním je do čistého plastového sáčku před lepením této sáčky do make-upu. Nevyhnutelně však tyto malé kousky vložky a pastelky skončí na všechno a všude.

Viděl jsem v jedné z jejích videí, že Sam z Pixiwoo udržuje její městský rozpadový ořezávátko (fialová, která mám, a která je velmi dobrá, ale stále se otevírá …) v krabici přišlo, aby se zabránilo tomu, aby se předešlo otevřený, který je génius. Ale i ona řekla, že metoda není spolehlivá, protože se stále otevírá.

Shoot, i když jsem zde seděl psaní u stolu s ořezávkou na tužku

JAK? PROČ?

Oh, a dělá někdo tyto věci vyčistit? Vždycky se dostanou tak špinavé, ale i když se snažím vyčistit hnědé nebo černé oční linky z čepele před, řekněme, ostření růžové lipové vložky, stále dostávám tmavé kousky vložky na všechno.

Bída make-up tužka ořezávače je jedním z důvodů, o “twist-up života” v těchto dnech … Víte, proč miluji Chanel Stylo Yeuxs tolik? Yup, protože nemusím nikdy ostříhat špičku s ořezávkou!

REKLAMA

Potřebuji vědět, jestli někdo tam navždy našel matku všech ořezávačů make-up tužky, protože pokud máte, prosím, udělej nám všechny pevné a dejte nám vědět.

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *