Rozpočet krása za $ 10 nebo méně: Hask vlasy masky

0 Comments

Zabijete mě pomalu, Papyrus.
Huray pro rozpočtovou krásu! V této nové sérii mluvíme o sladkých nálezech, které můžete získat za 10 dolarů nebo méně.

Jste! Sedím tady běh prsty přes mé vlasy myšlení, “celá tato měkkost za $ 1,99. Sto devadesát devět pennies, “protože včera večer jsem udělal hask vlasy masku. Mají několik různých verzí a použil jsem jeden kokosový olej. Teď se moje vlasy cítí hedvábně měkké, ale ne tak, že se cítí jako vaše vlasy je potaženo v sedimentárním vrstvám silikonu … Zaměření a uzly jsou pryč, a nepříjemný bílý ramen nudle flyaways v mé vlasové linii – který normálně držet na každém nešťastném úhel, který si můžete myslet – jsou relativně krotké a hladké a leží v jednom směru (řekněme, co?!).

Neaktivní ingredience
Aqua / Water / Eau, Cetearylalkohol, cetrimoniumchlorid, Quaternium-18, Gardenia Taitensis (Monoi) Taitensis (Monoi) Květinový extrakt, Cocos Nuffera (kokos) olej, linum usitatissimum (lněný) olej semitatisimum (lněný) olej, vakcinium myrtillus (borůvkový) plodný extrakt, glycerin, hydrolyzovaný Kolagen, hydrolyzovaný keratin, panthenylhydroxypropyl steardimoniumchlorid, isopropyl palmitát, sodné lauroyl ovesné aminokyseliny, hedvábné aminokyseliny, sodné pCA, tetrasodium EDTA, kyselina citrónová, fenoxyethanol, benzylalkohol, kyselina chlorfenesin, ethylhexylglycerin, sorbát draselný, benzoát sodný, hydroxid sodný, hydroxid sodný, Parfum / vůně

Pokud se vaše vlasy cítí suché a / nebo potřebují nějaký vážný TLC, vše, co potřebujete, je 10 minut a velkorysou dokončení tohoto tlustého kondicionéru. Mám v tuto chvíli spoustu “hřívu (strana poznámka: Prosím, promluvte si mě z sekání všeho pryč do bobu, protože jsem to blízko.) A já se dostanu asi tři použití z každého balíčku. Pokud je koupíte na cíl, jsou to 1,99 dolarů balíček (o něco dražší v Ulta: 2,99 dolarů).

REKLAMA

REKLAMA

Maaaaaan. Kdyby to Hask prodal u galonu, určitě jsem na jaře, určitě. Je také krutost bez a nemá žádné sulfáty, parabeny, ftaláty, lepek, alkohol nebo umělé barvy.

Vaše přátelské sousedství krásy závislý,

Karen

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *