5 věcí, které jsem v poslední době miloval

0 Comments

1. Vanilkové poznámky (a Lancôme La Vie Est Belle a Idôle)

Není vůně vanilky tak uklidňující a útulný? Cítil jsem se vanilka vanilka, ale nechtěla nosit nic, co voní příliš mnoho jako vanilka. Chci jen něco trochu vanilky. Stejně jako, stejně jako miluji pečení, nemusím nutně chtít chodit kolem vonícího jako dort těsto nebo play-doh. Víš, co říkám?

Lancôme La Vie Est Belle a Idôle nedávno chytil můj nos oko, protože oba mají poznámky vanilky.

REKLAMA

MILOVAT
La Vie Est Belle je teplý gurmánská vůně (AKA A Foodie vůně!) S vanilkou, Iris (Ano), Patchouli a Praline Notes, a Idôle je květinové s poznámkami citrusů, růže, jasmínu a bílým pižma vrstvenými přes vanilkovou základnu .

Necířil jsem je osobně, než dorazili do mého výrtu, a nevím, jestli to bylo jen hloupé parfémy štěstí, ale miluji je! Vanilka je tam, ale je to jemná, a oba vůně jsou tak ženské a dlouhotrvající, taky.

Říkal jsem všem, že vím, kdo miluje parfémy o nich!

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

2. Casabella Waterblock rukavice

Vaše tlapky (a vaše manikúra) vám děkují.
Víš, že jste překročili zemi “Dokojů opravdu tvrdý”, když máte oblíbený pár čisticích rukavic … Ale hej, snažil jsem se každou zvětšenou značku pod sluncem, takže mi dovolte, abych vás zachránil z celoživotního úklidu Rukavice utrpení – Casabellas jsou nejlepší.

Jsou to nejsilnější, jsem našel, takže jsou silní a rychle se nerozpadni. I ručně umýt mých nádobí ve velmi horké vodě, a pár toho bude trvat dobré šest měsíců, zatímco druhý levnější, tenčí rukavice mohou trvat tři měsíce, topy.

Casabellas jsou také delší objímka než spousta čisticích rukavic, tak méně vody a mýdlo kape do rukavic, což není moje oblíbená věc. Ty drží ruce a paže suché, suché, suché!

Mají také užitečný ret na konci rukavice, která také zastaví vodu, aby se vloupaly.

Dostávám tento pár na místním hardwaru a zahradnickém obchodě s názvem Friedmanův v Petaluma, ale jsou také k dispozici online.

3. Křída kresby na chodníku před obchodníkem Joe

Křída umění!
Je to všechno o maličkostech, že? Když stojím venku v řadě, čekám na obchod v obchodníkovi Joe ve společensky vzdálené linie – což nikdy není tak dlouho; Pět minut nejvíce – mají tyto křídové kresby na chodníku, aby řekli lidem, kde stojí. Výkresy jsou buď příjemná hra na slovech nebo nějakém druhu sezónně související čmáku, jako jsou tyto dýně. Oceňuji, že malý dotek, protože mi to dává něco, co jsem čekal. Vždy přináší úsměv na obličej.

Takže děkuji vám, kdo dělá tyto kresby každý týden … Jsi takový poklad!

4. Barevné misky z Costco

Dostal jsem tuto sadu neuvěřitelně lesklých misek na odpoledne minulý víkend a já je loooove. Značka je Laurie Gates, a získáte šest kameninových keramických misek za 21 dolarů.
Použili jsme je pro polévku, těstoviny, obiloviny – vážně, všechno. Asi byste je mohli použít jako sloužící mísy.

Mimo misky jsou všechny stejné krásné béžové barvy, ale když se podíváte dovnitř, každá mísa má jinou barvu a vzor. Všichni v naší rodině již vybrali své oblíbené. Connor miluje červený, miluju zelený, a El Hub miluje modrou … Jsou všichni neuvěřitelně roztomilí a dobře se hodí v ruce.

Ach! – A jsou také hluboké, ale ne nepříjemně hluboké, takže když jím obiloviny nebo polévku, kapalina je méně pravděpodobná, že stříká přes okraj.

5. Čištění nápadů z vanesy na čištění Amarosu na Instagram

Mind foukané! Vanesa a její manžel provozují svou vlastní domovskou společnost v Texasu a sdílí velmi užitečné nápady a zkratky o tom, jak profesionálové čistí spotřebiče, povrchy a oblasti domova. Naučil jsem se tolik z jejího krmiva a ano, použil jsem vakuum, abych vyčistil svého kamna druhý den a naprosto to fungovalo! ?

REKLAMA

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen

P.S. TGIF! ?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *