Získejte lepší, mnohem více přirozeně vypadající ochrana proti očí s těmito nápady rychlé korektury

0 Comments

Trish Mcevoy okamžitý oční výtah ve stínu 2 ($ 38)
Jsem docela potěšen mým současným podměrným nečistým rutinem hydratačního zvlhčujícího zvlhčujícího krém s očním krémem, pak normálně využívající směs Nars zářivých krémových korektorů, stejně jako ještě jeden korektor jako maybelline ve tvaru Me Concreer nebo YSL touche Éclat Sálavý dotek , stejně jako pak nastavení s práškem, ale vždy se snažím najít metody, abych to zvýšil, tj.

Na Nordstromu druhý den jsem musel chatovat s make-upem Makeup / Trish Mcevoy Makeup Umělec / Čarodějka o tomto zdánlivě nikdy nekončící make-up quest, stejně jako ona měla nějaké vynikající pojmy, které jsem opravdu vyzkoušel ideální v obchodě stejně jako oni pracovali! Teď je začínám integrovat do mé běžné rutiny.

REKLAMA

Věci jako…

Podívejte se na změkčovadlo (vyhlazující) vzorce

“Hydratační” v jednorázovém popisu je normálně velkým znamením. Konkrétně, hledat korektory s vyhlazovacími nebo hydratačními složkami, jako je hyaluronát sodný (nebo kyselina hyaluronová), protože baculatá, hydratační kůže má hladší, mnohem více kůži podobný vzhled, který vypadá mnohem přirozenější … a méně jako globální corkealer ideál Pod očima – něco jako Trish Mcevoy je bezprostřední oční výtah, který je $ 38, stejně jako nabízeno ve dvou odstínech.

Chytit plochý korektor kartáč

Pokud přemýšlíte o získání plné plné pokryté (které jsem absolutně jsem), zkuste plnit své korektory, stejně jako kolem svých tmavých kruhů využívajících plochý korektor kartáč, místo toho, aby švihnutí s něčím jiným jako jiný kartáč, houba Nebo prsty, aby mnohem více produktů, kde ji chcete (na rozdíl od toho, aby ji odkopal).

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Použijte plochý oční stíny čisté, abyste nastavili své korektor s průsvitným práškem

Nyní s ohledem na to, že poslední věc, kterou chcete udělat, je přerušit nebo ztmavit korektor, který jste právě aplikovali, nastavte jej obalem ploché oční stíny čisté s nějakým průsvitným práškem (místo tónovaných prášků, z nichž několik může oxidovat / ztmavnout na kůže), stejně jako pak pat, který na vrcholu vašeho korektorů.

REKLAMA

Doufám, že tyto málo nápadů poskytujete, zkuste, stejně jako mi dovolte přesně pochopit, jak pracují pro vás, pokud ano.

Vaše přátelské společenství odvolání závislý,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *