Úsměv! Možná budete chtít oříznout vlasy nosu (jen rychlý nápad o usmíval se a možná oříznutí vlasů na nose!)

0 Comments

OK, nemám opravdu vědět, jak začít tento blog post, protože co žena v její ideální mysl Připouští Interwebz, že má nosy, ale cokoliv – tady!

Jsem asi 20 let od čeho se stal full-on Sasquatch.

REKLAMA

Vážně.

Jeden den El Hub se bude probudit a najít paní Chewbacca spí vedle něj. (Část mě domnívá, že si myslí, že vyhrál loterii, pokud se to stalo, protože je obrovským fanouškem hvězdných válek, haha.)

Každopádně, dostávám chlupatější, a mám konkrétní důkaz, abych to podpořil, protože jeden den není už dávno kontrolu spoustu obrázků, které jsem právě vzal na blog, a pozoroval jsem – ruh-roh! – To ve všech fotkách, ve kterých jsem se usmíval, vlasy v levém nosníku byly naprosto vytrhl.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Teď, oni nebyli dost dlouho na to, aby cop nebo cokoliv (OMG!), Ale já bych mohl naprosto vidět malé chlupy, které se vyrazily ve všech nosních vlasových slávách.

(Jsem přesvědčen, že existuje nějaká korelace mezi usmívající se a viditelnost vlasů …)

Protože já vím sám, a vím, že kdybych dostal něco ostrého jako pravidelné nůžky blízko mé tváře, nechodí dobře, později ten den jsem šel do drogaře a dostal jsem tento pár bezpečnostních ostrůvků z obličeje z tweezerman.

Mají zaokrouhlenou bezpečnostní myšlenku, že křivky od kůže, minimalizuje šance, že by byly neúmyslně strkat něčím životně důležitým.

Když jsem se dostal domů – Snip, Snip, Snip! Nos chlupy zdobené.

REKLAMA

Takže jo … jen být opatrný, příteli. Možná budete chtít, aby se blíže podíval na nosní vlasovou situaci příště, když zkontrolujete své jemné já v zrcadle, a usmát se svého největšího, sužnějšího úsměvu. Pak hledejte asertivní nosní chlupy, protože nikdy nevíte.

Váš přátelský sousedství odvolání závislý,

Karen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *