Orange Beauty Edit

0 Comments

Několik mých oblíbených produktů oranžových krás
I luuurve oranžová.

Pro mě je to taková nálada a energeticky posilující barvu … to mě nutí myslet na letní slunce na pláži, když slunce je oranžová koule ohně a všechno vypadá magicky lépe v jeho teplém světle.

REKLAMA

Vzhledem k tomu, že pomeranč-tónovaný make-up je moje nejoblíbenější nosit v této době roku, dnes jsem si myslel, že vám řeknu o některých mých oblíbených produktech v této zábavy, energetické odstínu, včetně několika non-make-up extras.

Pojďme se ponořit dovnitř!

Tom Ford Lip Barva Matte v plameni ($ 52)

Na sobě Tom Ford Ret Barva matte v plameni na mých rtech, Madina Prisma červenat v 03 na tvářích, a Essie lak na nehty v páté Avenue na nehty
Nemůžu ti ani začít říct, jak moc miluji tuto rtěnku. Nevím, jestli je to proto, že je to proto, že je to nazývá “plamen” (zřejmě mám něco pro make-up produkty, jejichž jména evokují oheň nebo místa v severní Africe … – Neptejte se), nebo proto, že jsem to naposledy navštívil Oblíbené město na světě (aka město u zálivu), nebo kvůli jeho dokonalému bodu červeno-oranžové, které rád nosím bez ohledu na sezónu nebo čas dne … vše, co vím, je, že ho miluji s mým srdcem a duše, a kdybych musel udržet jen jednu rtěnku z celé celé sbírky (oh gawd, myšlenka, že se vzdát všech svých rtěnků, ale jeden je mimo děsivý … proč jsem tam dokonce jít?!), s největší pravděpodobností by to bylo toto.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Tom Ford Lip Barva Matte v plameni je rtěnka, kterou jsem si vybral do třetího desetiletí na této planetě, a to zůstalo do značné míry neporušené přes italský styl BBQ, dva dezerty a četné toasty.

Navzdory moci bomby zůstat po moci, je to velmi pohodlné na rtech a neodejde je …

Zmínil jsem se, že to miluju?

MAYBELLINE COLOR SENSATIONAL Cream Mattes v Cour Coral ($ 7.99)

Na sobě maybelline barevné senzační krémové matné v touze Coral na mých rtech, a Madina Prisma červenat v 03 na mých tvářích
Je-li myšlenka, že dává panu Ford 52 hezkého dolaru, zřejmě, že je to samozřejmě spousta rozpočtových, ale stále nejvyšší kvality, možnosti.

Jeden, kdo by měl mít docela každý, kdo by měl mít snadný přístup, je barevná barva maybelline senzační krémové matné v touze Coral Coral. Miluju, jak má tohle téměř jako gelová textura, která glides krásně na rtech.

Je to textura, která je docela tenká, takže pobytová moc není to nejlepší, na které se někdy vrátí, ale to se opotřebovává rovnoměrně a je velmi snadno použitelný přímo z kulky. Na světlé straně je to tak pohodlné na rtech, které zapomenete, že to dokonce na sobě.

Lancôme Lip Lover v 336 Orange Manège ($ 24)

Přes jménem, ​​Lancôme Lip Lover 336 v Orange Manège opírá velmi korálová
Pokud se vám líbí šťavnaté pout, lancôme lover lover vzorec, který byste neměli nechat ujít. Je to docela pigmentované, hydratační a non-lepkavé, ale trvá pěkně na rtech.

Také, pokud se vám nelíbí žluté pomeranče, myslím, že Orange Manège bude pro vás úžasnou volbou, protože má na to spoustu růžové.

Diego Dalla Palma Lip tužka v 87 oranžové (£ 13.82)

Tužka Diego Dalla Palma Lipová tužka v 87 oranžové (které můžete vidět v akci v mé značce Spotlight) je dokonalým kompromisem mezi komfortem a dlouhou životností. Líbí se mi, že je dost těžké na obrys rty s přesností, ale ne tak ztuhlá, že to bolí, když je vyplníme.

Madina Prisma červenat v 03

Vím, že většina z vás nemá přístup k Madině, ale Prisma červenat v 03 je tak dobrý, že jsem to musel znovu otevřít znovu (chytil jste svůj předchozí příspěvek na vynikající značce, která je Madina Milano?).

Je to takový pigmentovaný a zářivý stín oranžově-korálů, že méně je rozhodně více na mé lehké pleť, ale pokud se aplikoval přímo, dává mi nejkrásnější světelný flush a dělá mě vypadat všechny čerstvé a zdravé.

Essie nehty v páté Avenue ($ 8.59)

I don’t have any orange orange nail lacquers, but the red-orange fifth Avenue from Essie happens to be my absolute favorite to wear in the warmer months.

I’ve already mentioned it among my spring beauty essentials, but I realized that I didn’t show you how it looks on the nails, so here it is…

OSKIA Renaissance Brightlight Intesive Pigmentation & Dark spot Serum (£85)

If you’re looking for a product to fade any sun spots or post-blemish marks, I highly recommend trying the OSKIA Renaissance Brightlight serum, as I’ve been using it for a little over a month and have already noticed good results. It contains ingredients like vitamin C, niacinamide, arbutin, and fruit enzymes to specifically target pigmentation and dull skin. Plus, it’s orange!

Real techniques miracle complexion Sponge ($6.99)

This orange beauty edit wouldn’t be complete if I didn’t mention the real techniques miracle complexion Sponge!

REKLAMA

Before you ask, I’ve never used the original beautyblender ($20), so I don’t know how this one compares to it. Zkoušel jsem skutečné techniky zázrakové pletionové houby první a líbilo se to tolik, že opravdu necítil potřebu strávit téměř třikrát, aby se původní.

Měl jsem to asi devět měsíců a je to stále silné! Používám špičatou stranu, aby se míchala a nastavila se s práškem mého pod-očí.

Pokud jste to tady udělali, myslím, že to znamená, že máte rádi oranžové kosmetické výrobky! Takže prosím, řekněte mi, jaké jsou vaše oblíbené?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *