Briogeoo teď u ulty!

0 Comments

Nyní máte ještě jeden důvod vidět Ulta!
Počkej – držet! Teď mám ještě jeden důvod vyplnit svůj Ulta vozík, protože nyní přinášejí briogeo vlasů v Ulty.

Yesssss! ?

REKLAMA

Pár jejich produktů je docela dobře známý, stejně jako jejich jemný, být laskavý avokádo + kiwi mega mokreniště superfodové masky, stejně jako zoufalství, opravy! Masky pro kondicionování. Oba vyhráli odvolání nejlepší krásy, stejně jako varianta čtenáře ocenění v roce 2020.

Buďte šetrní, buďte laskaví Avocado + kiwi mega mokrotě Superfood maska ​​má špenát, chia semena, stejně jako kakaové semenné máslo pro zamknutí ve vlhkosti.
Značka je však s největší pravděpodobností nejkrásnější pochopena pro jejich výrobky pro péči o vlasy pro kudrnaté, zvlněné stejně jako texturované vlasy; Nezapomeňte, že mají produkty pro všechny různé druhy vlasů.

Přemýšleli o “čisté lince” (Air Quotes, protože tam skutečně není standardizovaný význam toho, co “čisté” znamená v kosmetickém průmyslu), protože všechno je veganský, krutost bez lepku, bezlepkové, stejně jako Osobit si sulfáty, silikony, parabeny, umělá barviva, DEA, stejně jako ftaláty. To je dobré. Místo toho integrují to, co telefonicky zavolají komplexu NOVA, což je proprietární směs přírodních olejů, vitamínů, stejně jako antioxidantů.

REKLAMA

Kočky a make-up mikina?

$ 42.

Nakupuj teď

Zakladatel, Nancy Twine, využil k práci v oblasti financí, stejně jako ona začala podnikat po tragicky ztratí matku v automobilech a nárazu kamionu.

“Že hluboká ztráta změnila můj svět, stejně jako také ovlivnil mě, abych začal hledat cestu, abych objevil nový význam, stejně jako funkce v mém vlastním životě, stejně jako vyrábět smysluplnou kariéru zakořeněnou inspirací. Tato cesta mě zavedla, abych se znovu připojil ke vzpomínkám, které mi přineslo nejvíce radost, stejně jako štěstí: časy, které jsem strávil s mámou, když jsem byl mladý, porkla naše vlastní kosmetické procedury od nuly v našem domě kuchyňské oblasti (něco, co objevila od její máma vyrůstat ve venkovské západní virginii).

– Nancy Twine, Creator i CEO Briogeo (od oficiálního Briogeo PR)

Mají vynikající pověst pro své produkty pro vlnité stejně jako kudrnaté holky, stejně jako jsem využil jejich nezoufalé opravy práce hluboké klimatizační masky předtím, stejně jako se jí líbilo. Je to bohaté, ale lehké, stejně jako hydratuje mé extrémně suché konce, aniž by vážily cokoliv dolů.

Vyrobeno pro suché, křehké, barevné nebo nadměrně zpracované vlasy, neopakování, opravy! Maska hlubokého kondicionování má olejový olej, b-vitamíny, stejně jako extrakt s řasám, aby se vrátila vlhkost, stejně jako hydrataci do žíznivých vlasů.
Stejně tak jsem stoked, abych poskytl tyto pár věcí vyzkoušet …

Buďte šetrní, buďte laskaví Avokádo + Kiwi Mega mokrodnost Superfood Mask ($ 36): ovlivněna ekologicky šetrnými smoothies, tato hluboká klimatizace maska ​​obsahuje antioxidační kiwi (známý pro své vysoké hladiny vitamínu C), špenátové extrakty, stejně jako bohatý avokádový olej, stejně jako vyrábí všechny typy vlasů.

Curl Charisma Rice Amino + avokádový šampon ($ 24): hydratační šampon, který čistí kudrnaté vlasy bez stripování. Obsahuje bambucké máslo, stejně jako avokádový olej pro zlepšení měkkosti bez vážení vlasů.

Curl Charisma Rice Amino + ona Curl Definiční kondicionér ($ 24): hydratační kondicionér zabalený s rýžovými aminokyselinami, aby utěsnil vlhkovou kůžičku, stejně jako uzamčení frizz-způsobující vlhkost, stejně jako fermentované rajče motivovat tvorbu rovnoměrných kudrlinek.

Curl Charimsa Rice Amino Leed-in Definující Creme ($ 20): hydratační i de-frizzing dovolená se světlem, univerzální držení.

Jste obeznámeni s Briogeo? Pokud jste, budete muset nechat pochopit přesně, jak se cítíte o jejich produktech!

REKLAMA

Vaše přátelská společenství krása závislý,

Karen

P.S. TGIF! ?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *